- Свако треба да погледа своје двориште, ја никада не бих коментарисала неку другу девојку, чак и да ми је прошлост бајна. Није људски, бар мало обзира као жена према жени, а онда јер сам и трудна. Помиње се да Кристијан проси, проси и она, само мало другачије на другој друштвеној мрежи - рекла је Кристина о Александри.

Будући да се већ спекулише о томе да ли ће Кристијан остати веран Кристини до краја ријалитија, с обзиром на околности под којима је започета њихова веза, Кристина је говорила и о томе да ли му верује.

Фото: Инстаграм принтскрин/kristina_spalevic

 

- Мислим да ће ми бити веран, само због малера нећу рећи да то мислим 100%. Љубав је све јача и јача из дана у дан, верујем да неће. Очекује нас свадба, након његовог изласка, све га чека - објаснила је Кристина.

Кристијан се прве вечери у ријалитију сукобио са Лил Брокс, али су њих двоје после тога ипак закопали ратне секире.

Фото: АТА имагес

 

- Мени је криво јер Кристијан некад због темперамента буде под лупом и осудом. Говоре да јачи не треба да дира слабијег, али мислим да онда неко слабији не треба да чачка мечку. Што се мене тиче, мислим да су сада склопили примирје и да су на то заборавили - коментарисала је Кристина догађања у Имагинаријуму.

(Пинк.рс)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Јоване Јеремић - водитељка која у свакој емисији изненади гледаоце

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".