Леонтина Вукомановић повукла се претходних година са јавне сцене и посветила раду са децом, а искрено проговорила о данима када је њена музичка каријера била на врхунцу.

Фото: В. Данилов

 

Певачица је признала да је током бављења певањем на одећу давала огроман новац, те да су због тога њене финансије биле угрожене.

- Раније сам била спремна да одвојим огромне суме новца на креације које ми се допадну. Банкротирала сам због тих својих жеља, јер заиста нисам жалила новац на одећу која ми се допадне. Када је у питању домаћа мода, нисам питала колико нешто кошта - рекла је певачица која је потом признала да је светски брендови никада нису привачили.

- Никада ме нису интересовале светске марке, нисам се ложила на брендиране ствари. Увек сам пратила домаће дизајнере и уживала сам у томе да носим уникатну одећу. Поред тога, доста новца сам давала и на брендирану обућу- признала је Леонтина и открила да су се протеклих година њене животне навике знатно промениле.

- Откако сам се повукла са јавне сцене ходам у еспадрилама јер су удобне и могу да пређем читав град у њима. Битно ми је да је одећа коју носим удобна и више не трошим пуно новца на гардеробу - рекла нам је певачица.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО:

Први плес Ање Мит на венчању

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".