Водитељка Драгана Косјерина позната као неко ко годинама краси ТВ екране РТС информативног, али и забавног програма, освојила је срца публике својим осмехом и харизмом. Иако је једно од најангажованијих и најприсутнијих ТВ лица, позната водитељка свој приватан живот држи далеко од очију јавности, не делећи приватне тренутке са својим пратиоцима на друштвеним мрежама. Стога, њени пратиоци јако ретко имају прилике да је виде у некм другом изадању, а да то нису делови снимака из студија, припреме за емисију или приликом неке објаве која има маркетиншки значај.

Фото: Принтскрин/Инстагарам/dragana.kosjerina

 

Недавно је на свом Инстаграм профилу поделила фотографију из ноћног провода на којој је у загрљају свог вереника Бојана Пердува, са којима је већ неколико година у складној и идиличној вези. Бојан је лепу водитељку запросио 2019. године, а пар је недавно био на заједничком летовању. У ноћном проводу поред друштва свог изабраника уживала и у друштву своје колегинице Кристине Раденковић. Бојан је успешан стоматолог који ради на неколико европских дестинација као што су Португал, Италија и Београд. Иако су обоје испуњени и остварени у свом послу, подједнако су заузети, али то је једна од особина која се Драгани и допала код Бојана.

Како је својевремено изјавила: "Бојан се мени допада. Допада ми се његов посао, његов однос према послу, однос према мом послу, начин на који ме третира. Ту је сплет околности, то што је он стоматолог није ме определило, али је можда мало помогло. Нашли смо се, то је једна од оних љубавних прича које се догоде кад их не планирате. Почне да се развија онако како нисте очекивали, а онда можете само да уживате."

Фото: Принтскрин/Инстаграм/dragana.kosjerina

 

Позната новинарка и ТВ водитељка је широј јавности постала позната од када је кренула да води забавни програм РТС-а, по којим је публика везала њено име, харизму и лепоту, као што су: "Луда Ноћ" и "Ја могу све". Иако је своју професионалну каријеру почела на телевизији Спорт клуб водећи емисије спортског садржаја, након преласка на Јавни сервис, поред поменутих емисија забавног програма, водила је информативне емисије попут: Спортског дневника, Недељно поподне, Јутрањи програм, као и такмичења за Беовизију и Евровизију. Међутим, публика већ неколико сезона има прилику да је гледа у улози водитељке емисије забавног, али и поучног садржаја, квиза "Ја волим Србију" у којима је навикла да управо види лепу Драгану.

БОНУС ВИДЕО: