- Мајка је након тога упала у тешку депресију и од тада се сви боримо са том болешћу. Када смо били клинци и када смо правили глупости, сви смо бежали код мене. Моја мајка је била друг и све нас је штитила иако то можда није требало. Једном приликом је рекла: 'Лакше ми је кад сте код мене, знам да сте на сигурном'. Када су се моји разводили, једино јој је било да ја останем са њом. Када се десила пресуда, то ју је на неки начин докрајчило - рекао је Звездан.

Фото: Принтскрин Јутјуб/Zadruga Official

 

 

После свега, можеш ли да кажеш да си тиме уништио своју породицу? - питао је водитељ.

- Јесам. Променио сам ток свега што смо планирали. Тата је променио планове да би ми долазио у посету. Више пута сам му говорио да сам добро и да не мора да долази, тада је био у жижи интересовања када је у питању његова професија. Тај мој чин, променио му је ток живота... - одговорио је Славнић.

Да ли се јасно сећаш свега што се догодило након толико година? Сећаш ли се лика тог дечка? - наставио је Милан.

- Сећам се, да. Не сећам се лика баш тачно јер је много година прошло. Морам рећи, није све тако како је представљено. Озбиљна ствар се десила, да бих се ја нешто правдао и 'праћакао', али нисам говорио о томе - рекао је Звездан.

Да ли си се виђао са члановима његове породице? Како је то изгледало? - питао је Милошевић.

-Само на суђењу, овако се нисмо сретали. На суду је изгледало све то као на филму, буквално. Много се тада писало и са информацијама добрим и неким које нису истините. Ево и дан данас се провуче по нешто, није стало ни после 25 година. Јасно ми је, знам шта сам урадио и заслужио сам то. Моје је да се борим са тим како знам и умем - навео је задругар.

Одакле ти оружје? Да ли је твоја како кажеш 'екипа' нашла теби када је било најтеже? - питао је Милан.

У то време није било тешко доћи до пиштоља, то је као да желиш Кики бомбоне... Да, помагали су ми и били су ту... - одговорио је.

Да ли си био у контакту са Ксенијом, након тога што ти се десило? - питао је Милошевићем.

- Видели смо се можда два-три пута. Излазио сам на викенде, причали смо неких сат времена. Када смо се виђали, више смо ћутали него причали. Ксенија је била посебна. Девојчица пуна енергије, весеље, све најлепше може да се каже за њу. Друг, за*ебант, супер лик...

Да ли си икада посетио или контактирао чланове породице дечка кога си усмртио? - питао је водитељ.

- Нисам, вероватно да је требало, али нисам - тихо је рекао Славнић.

Обратио бих се задругарима. После овога, понашајте се према мени апсолутно исто као и до сада. Схватићете да имам шта да кажем и да имам нормалне савете. Нисам ријалити играч, не скупљам поене, врло сам искрен... - говорио је Славнић.

БОНУС ВИДЕО:

Ђанију направили круну од пара

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".