Ова млада девојка свакодневно се сусреће са негативним коментарима на рачун свог физичког изгледа, а како каже, мушкарци је ретко вређају, али жене немају милости.

– Окрутне коментаре ми најчешће пишу жене и то никада нећу разумети. Називају ме погрдним именима и пишу ми да због моје немарности треба да добијем срчани удар – испричала је Кејтлин.

 

 

Људи је оптужују да је лоша за омладину колико и особе које објављују фотографије на којима изгледају савршено, као и да је њен вереник Сем Вулф (23) сигурно вара и да му она служи као банкомат.

– Промовисање гојазности није у реду. Потпуно је друга ствар када особа има 15 килограма вишка, али није здраво када имаш више од тога – гласио је један од коментара.

По свему судећи, Кејтлин се не обазире на ове коментаре, па редовно на Инстаграму објављује фотографије на којима позира у уској одећи, мини-сукњама и хеланкама. Неке од њих су и провокативне.

 

 

– Поносна сам на своје тело и осећам се добро у њему. Волим да носим одећу за младе девојке и то нико не може да ми забрани. Знам да је чудно то што волим свој вишак килограма и разумем људе који то не могу да схвате – истиче ова девојка и додаје да не промовише гојазност него да поносно показује фигуру.

Фотографија која је изазвала лавину коментара била је она на којој Кејтлин позира у грудњаку и доњем вешу.

 

 

– Толико ми је непријатно да гледам ову фотографију, покриј се, девојко – написала је једна жена, а друга је додала:

– Помири се са чињеницом да ниси згодна и да никада нећеш бити. Овакве фотографије нису за тебе... дебела.

Иако је Кејтлин задовољна својим изгледом, недавно је кренула на ново путовање – ка здравијем начину живота, укључујући физичке вежбе и исхрану.

 

 

– Не желим да будем мршава, то онда нећу бити ја. Али желим да изгубим неколико килограма, како бих могла да обучем још изазовнију одећу – закључила је ова девојка.

(24седам)