Пред њиховим говором нећете остати имуни. 

Близанци

Врло су вешти у комуникацији, тако да се налазе на врху листе. Близанац је врло упоран и он не жели да чује ''не'' као одговор. Склони су да контрааргументују свако одбијање. Амбициозни су и својом вештом комуникацијом ће добити оно што желе.

Фото: Профимедиа

 

 

Девица

Насупрот Близанацима, Девица се служи логиком. Уколико вам је циљ да вам се повећа плата на послу, потражите њен савет. Или да се помирите са дечком? Најбоља пријатељица Девица спремила је листу предности и недостатака овог потеза. Уместо да вам ласкају или бацају у понор, Девице ће покушати да вас у све убеде опипљивим аргументима и примерима. И успеће у томе!

Фото: Профимедиа

 

Вага

 Дефинитивно знак који уме да убеди. Да постоји једна особа која може да продаје лед на Северном полу и оствари велику зараду, била би у знаку Ваге. Спретна је у комуникацији и зна када шта треба да каже и да вас убеди у исправност њеног мишљења. Ваге теже ка равнотежи и правди смирује и оне најмрзовољније. Тешко им је дуго замерати било шта, јер својим шармом и пријатељском личношћу могу да нас убеде у све.

(Женски магазин)

БОНУС ВИДЕО: 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".