Подсетимо, Више јавно тужилаштво у Београду одбацило је случај у којем је глумица Данијела Штајнфелд оптужила Лечића за силовање, апелационо тужилаштво је одбило приговор њених адвоката.

- То је рана која је зарасла, али је ожиљак и даље ту. Тај ожиљак пипам сваки дан. Нема тренутка када ја не помислим на то, јер је то нешто што је пореметило мој живот на начин да никада нисам могао да замислим. Никада нисам очекивао да ће се појавити неко ко ће на тај начин размишљати о мени. Чак је постало толико медијски развијено и подржано, а нико није имао милости да сачека одлуку судије и полиције. Заскочили су ме и сви су поверовали у то и направили од мене монтрума. То је тешко када погледаш себе у огледало и питаш себе "јеси ли ти то у примисли"? Тај обрачун са самим собом и то искушење које не може тек тако да нестане. Тај ожиљак ће за цео мој живот остати ту - истакао је глумац.

Фото: Тара Радовановић

 

- Ја сам верник и од свега што ми се деси осећам да има неку поруку односно неко кориговање у животу. Та порука сигурно мора да устроји неко моје кориговање у животу. То је већ интимна ствар коју ја морам да пронађем. Шта је то што је грешка у мојој комуникацији, па да тиме дозволим да себи створим пакао. У Библији каже "пут до пакла поплочан је добрим намерама" - рекао је глумац.

Он сматра да му је подметнуто како би га дискредитовали и уклонили из политике, што је по њему и успело.

- Медији су ти који формирају став. На мом случају је то очигледно. Неко вас може линчовати јер су медији тако одлучили, али без доказа. Када су се појавиле чињенице нисам видео расположење медија да ме зову да кажем своју истину. Већ су ми само затворили врата. Видео сам у току чекања да је у питању озбиљно паковање које је имало свој циљ. Дискредитацију мене и уклањање мене из политике као што су и успели - навео је глумац.

Фото: АТА имагес, Јутјуб принтскрин/Insajder Video

 

- Ту су се појавиле колеге које су се пост вестом реаговале што је мени најболније и најшокантније. Разумем да је неко био заведен у тренутку када је то објављено, али чак и после тога када су докази ту. Ја нисам имао појма ни шта је она рекла, већ после пет и по месеци сазнајем да је она из докумената пријавила датум 07.05.2012. године. Да се то десило од 8 до 4 ујутру, а онда сама полиција утврди да у том тренутку ја играм представу - рекао је глумац гостујући на телевизији Курир.

Такође је навео да је дубоко разочаран што није добио извињење ни о од кога.

- Нико ме није позвао да се извини. Људи се осећају када кажу нешто обавезни и онда тврдоглаво и круто држе свој став да пред собом не би испали грешни. Мислим да је брзина живота таква да када видимо на аутопуту несрећу боље да се не осврћемо или мешамо као да се ништа није десило. Нисам љут ни на кога, али ожиљак постоји - истакао је глумац.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из приватног албума - Стево Жигон

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".