О шабачком наступу се много прича, нарочито после наступа певачице Весне Вукелић Венди. У жижу јавности је дошао због непримерног понашања плесачице која је плесала поред Венди у шортсу и са халтерима.

Венди је у емисији ''Амиџи шоу" образложила и открила све детаље тог скандалозног снимка који је постао виралан на друштвеним мрежама. 

- Прво, она није плесачица, она је пријатељ, познаник и воли, иде од једне до друге шатре и игра. Ја сам могла да јој кажем да се склони, али то би био грех. Она има својих мука, најлакше је некога срушити. Свако ко има добру намеру, може бити почаствован! - објаснила је Венди у емисији ,''Амиџи шоу''.

Фото: Петар Милошевић

 

Након тога се огласила легенда народне музике која је учествовала на бројним манифестацијама: 

- И ја сам била својевремено, али шта има везе, шта има да мислим, људи иду и певају, певају . Ако то неко прими да се свлачи, ја нећу да ја будем ту неко ко је критичар, где год има народа, али те вулгарности има свуда, нема само у Шапцу. То никога не спречава, да је то јединствен случај, па да кажеш да није требало, овако, то свуда има тог неморала, не знам зашто су се људи тек сада изненадили - говори Лепа Лукић и додаје:

- Код мене је исто било плесачица, али није било лудака који су се скидали, побогу, у то време је било опасно, нису ни смели да се скидају. 

Ера Ојданић је такође био гост на вашару па је образложио шта се догодило претходних дана: 

- То је био спектакл, цела Босна и Херцеговина и Србија, то је било у Шапцу! То је било за памћење, ништа није могло да поквари атмосферу!

Фото: В. Данилов

 

- Код мене није била плесачица, нисам обраћао пажњу на њу направио сам топ атмосферу! Заковао сам све живо! Морам да поменем своје колеге - Дуле, Есад и колеге музичари то је било лудило! Шта да погледам у њу, ја сам био сав у зноју!- додао је он

Ера је рекао да није запазио плесачицу, већ да је добро радио и зарадио и да нико не може да направи шоу као он: 

- Нисам је ни приметио, толико је било народа, весеља. Лепо сам радио, лепо смо радили, лепо смо зарадила! Све су руке биле горе! Не памтим да је била боља атмосфера, пожелео се народ весеља! Ја сам доказао још једном да сам топ! Ја сам добио и златну плакету и плакету витеза! Ко је то још од колега добио? Нико, осим мене! Нико не може да направи већу атмосферу и шоу програм!

(Република)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Лепа Лукић и њена "наследница" - Ивана Ђорђевић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".