Нина Бадрић је хрватска поп певачица која важи за једну од најлепших жена на музичкој сцени која поред лепоте, осваја својим гласом и харизмом где год да се појави, а недавном објавом на свом Инстграм профилу је изненадила своје пратиоце, објавивши слику на којој је потпуно променила свој изглед.

 

Дугачку косу боје чоколаде и топлих тонова, по којој је препознатљива, заменила је кратком, таласастом платинсато плавом косом са кратким шишкама. Мада, како изрека каже, лепој жени све лепо стоји, може се рећи и у овом случају.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/badrich

 

Позната певачица лето је провела радно наступајући широм региона, Београду, али и родној Хрватској, на којима је певала своје хитове и стихове са почетка каријера који немају рок трајања. Недавно је имала част и привилегију, како је и сама рекла у опису видео записа на друштвеним мрежама делити сцену са једним од најпознатијих музичких група Парни Ваљак са којима је певала неке од највећих хитова.

Током летњег периода, позната певачица је делила слике са хрватских, али и црногорских плажа, откривајући своју савршену фигуру и изгледа боље него икада. Наиме, Нина је уз помоћ одређеног режима исхране, којег се придржава већ две године у којој не једе намернице животињског порекла, а тек понекад рибу, успела да скине 20 килограма, па је на фотографијама у купаћем костиму, летњим лепршавим хаљинама и на бицикли изгледала попут девојчице. Иако је овог лета прославила свој 50. рођендан, ушавши у шесту деценију, Нина изгледа млађе и полетније него икада, што јој и њени пратиоци и фанови на концертима кажу када је виде уживо.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/badrich

 

Нина је својвремено изјавила: "Људи се обично изненаде када ме виде уживо. Делујем им јако висока и пунашна преко екрана, делујем им пуно старије и онда ми је то супер да ме људи готово не препознају кад ме сретну, на пример на трајекту за Хвар" - испричала је певачица.

(ИнМагазин)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".