Оно што је занимљиво јесте да, иако су говориле да не знају шта ће даље у каријери, некадашње "Ураганке" већ су отпочеле соло пројекте. Тачније, Сања Вучић је прва на Инстаграму објавила да креће у соло каријеру.

Фото: В. Данилов

 

Ивана Николић такође је са публиком поделила детаље о даљим наступима, међутим, сви су се запитали шта је са Ксенијом Кнежевић, јер се једино она није огласила о даљим корацима и плановима.

Фото: Инстаграм принтскрин/ ivana_boom_nikolic

 

Међутим, ћерка Ненада Кнежевића Кнеза решила је да прекине ћутњу и проговори о даљим плановима и, на срећу публике, открије да такође започиње соло каријеру.

- Добро сам и тренутно са мојим тимом сарадника финализирамо мој први соло пројекат. Тако да, убрзо ћете ме и чути и видети - истакла је Ксенија неминовно узбуђена због лепих новитета.

Фото: Инстаграм принтскрин/ksenijaknezevic.star

 

У медијима су се након прекида сарадње певачица, појавиле инсинуације да оне нису у добрим односима. Посебно се то говорило за Ивану, у односу са Сањом и Ксенијом, јер су њих две виђене како наступају без Николићеве. Ксенија се сада осврнула и на то, негодујући било какву нетрпељивост.

- Као што смо небројено пута до сада изјављивале, уговор нам је истекао, а не наше пријатељство и евентуална сарадња. И даље смо у контакту, тако да зле крви међу нама апсолутно нема - каже Ксенија и осврће се на заједнички наступ са Вучићевом о ком бруји Твитер:

Фото: АТА имагес

 

- То је погрешно протумачено, ми само наступамо на истој манифестацији, али свака под својим именом и са својом новом песмом.

(24седам)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".