Невена је млађа сестра Иване Стаменковић Синди, а међу моделсице је упала као замена, и у групи је остала све док се није удала.

Каријеру је започела веома рано, са једва 17 година. Деветомесечну романсу са бизнисменом и бившим мужем певачице Леле Андрић, Срђаном Аџемовићем крунисала је браком, а убрзо после тога постала је и мајка сина Растка.

Фото: Н. Скендерија

 

Својевремено се забављала са рукометашем Петром Каписодом. Била је у браку и са бизнисменом Жељком Јанковићем, од којег се развела.

Написала је књигу "Како сачувати српски род", у којој дели савете за борбу против беле куге.

У жижи интересовања јавности била је и када се нашла у Скупштини Србије, на посланичкој листи Нове Србије, а то место напустила је 2014. године. Било је пуно коментара о њеном провокативном стајлинг у Скупштини.

Фото: Н. Скендерија

 

Пре неколико година се причало и да је доживела физичко насиље од стране своје мајке у њиховом породичном стану на Новом Београду, где још живе и Невенин тата и њен син Растко, што је бивша моделсица потом демантовала.

Њен бивши супруг Срђан Аџемовић ухапшен је пре седам година на Звездари због нелегалног поседовања оружја, што је Невени тада тешко пало.

- Не бих да коментаришем било шта што је везано за мој приватни живот, на ту тему више не желим да причам - рекла је непосредно после његовог хапшења, док је познато да му се враћала и после развода, да би напослетку ставили тачку на љубав.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".