Иако је он сам медијски веома експониран, чланови породице водитеља Живорада Жике Николића то нису, те тако шира јавност не зна како изгледа његова супруга.

Наиме, Живорад је већ био у једном браку, о ком не прича јавно, док о садашњој супрузи Зорани Недић увек прича са осмехом на лицу.

 

Николић је крајем осамдесетих година прошлог века упознао Зорицу док је на железничкој станици чекао трамвај. Да је реч о судбинској случајности истакао је сам Жика, будући да је Зорана пре тога пропустила трамвај за Нови Београд.

- Упознали смо се сасвим случајно, 24. јула 1988. на трамвајској станици. Док сам ја чекао трамвај за Калемегдан на Железничкој станици, Зорана је промашила трамвај са Новог Београда, па је изашла на тој станици. И она је кренула на Калемегдан, али је сишла баш на овој станици да би упознала мене. Касније смо се поново срели на Калемегдану, где сам ја радио "Посело" , а она је са другарицама била у ресторану кошаркашког клуба Црвена звезда. Једноставно, била је судбина да се упознамо, и то када смо се видели трећи пут истог дана - присетио се Николић.

Фото: Петар Милошевић/Н. Фифић

 

 

Седам година касније на исти дан су се венчали и већ двадесет четири године су у браку. О браку је увек давао класичне савете и цитирао да иза сваког успешног мушкарца стоји успешна жена.

Његова супруга читавог живота се бави економијом. На јавним догађајима се не појављује са Жиком, већ сматра да је то његова територија и да њој није место на јавним дешавањима.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Лепа Брена - концерти

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".