Наиме, најпознатија старлета света у оквиру свог говора није штедела скоро све чланове своје породице, али и О Џеј Симпсона, некадашњег пријатеља њеног оца, угледног адвоката Роберта Кардашијана.

Фото: Профимедиа

 

Први се осврнула на Кање Вест. Иако Ким са бившим супругом и те како одржава добар однос, није ни трепнула пошто је истакла да је „сама његова личност" била „главни разлог за разлаз".

Фото: Профимедиа

 

- Удала сам се за најбољег репера свих времена. Талентованог, правог генија, с којим сам добила четворо деце. Тако да, кад се и званично будемо развели, морате да знате да је то било само због једног. Његове личности - рекла је Ким.

Ким је поткачила и очуха Бруса Џнера, односно Кејтлин и закључила да се после њеног пропалог кандидовања за гувернера Калифорније, а Кањеовог за председника, све се свело на:

- Знам да смо подељени, али волела бих када би се Америка поново ујединила. Зато вас све обавештавам да ћу да се кандидујем... Ма, само се шалим. Нећу да будем председник. У породици не могу бити три пропала политичара.

Кортни, Клои, као и Кендал и Кајли, такође није штедела.

- Радујем се што сам овде вечерас, да вам покажем да нисам само још једно лепо лице. Да нисам само неко ко само има добру косу, ко се сјајно шминка, има завидну фигуру. Суштински, нисам само лепотица са слике коју су моје сестре носиле својим пластичарима - насмејала је многе Ким.

Старлета је поменула и некадашњег спортисту и великог пријатеља њеног оца Роберта Кардашијана О Џеј Симпсона. Наиме, Роберт Кардашијан био је у такозваном "дрим тиму" адвоката који су бранили О Џеј Симпсона.

- Мој отац је био, а и још увек ми је велика инспирација, ветар у леђа и хвала му посебно за то што ми је отворио очи кад је расизам у питању. Неправда у том „пољу". Он ме је и одвео до моје прве црне особе... О Џеј је свакако оставио трага. Или неколико њих. А можда и ниједан. И дан-данас не знам - заинтригирала је, преноси "Холлywоод Репортер".

Остаје да видимо да ли ће неко од поменутих одговорити, и супротставити се оваквим старлетиним речима.