Милица Тодоровић је задовољна својим изгледом и не жели да угради силиконе, већ је сасвим задовољна својим природним грудима. Певачица је изјавила да не осуђује колегинице које уграђују силиконе: 

- Не кукам што имам мале груди, волим их такве какве су! Немам потребу да стављам силиконе. Кад само помислим да треба да ми секу груди на месту где се налазе жлезде и где треба дете да дојим, желудац ми се окрене. Немам снаге за то - прича Милица и додаје да нема ништа против жена које иду код пластичара:

- Нисам против силикона у грудима. Ако нека жена заиста има потребу да повећа груди и није задовољна својим изгледом, онда и треба то да уради.

- Кажу ми: "Хајде, Милице, платићемо ти један силикон, а ти додај за други." Клавијатуриста који са мном ради годинама једном ми је рекао: "Леле, бре, Милице, стави нешто мало у те груди да заличиш на нешто." Смејем се томе - каже певачица за Информер и додаје да је увек задовољна својим изгледом, чак и када има вишак килограма:

Фото: АТА имагес

 

- Никада нисам падала у депресију због килаже. Кад претерам са јелом само смањим оброке и то је то!

- Нервирам се због посла и кад се не наспавам, узмем теглу "нутеле" да се смирим. Не ваља ми то јер онда набацим који килограм вишка.

(Блиц)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из мог бутика - Јасна Миленковић Јами

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".