Вестон Кејџ Копола, музичар и глумац, син је легендарног холивудског глумца Николаса Кејџа, који се ретко појављује у јавности. Ипак, папараци су успели да га улове у центру Лос Анђелеса.

Вестон је у изласку носио дугу распуштену косу, која увек привлачи пажњу, панталоне са змијским принтом и тесну мајицу, а очи је нагласио тамном шминком. Друштво му је правила непозната жена, с којом је нешто касније снимљен у једном ресторану.

Вестон је иначе од 2018. године у браку с подузетницом Хилом Кејџ Кополом, с којом има четворо деце, ћерке Лусиану и Сорину и близнакиње Сајрис и Венес.

Кејџовом сину ово је није први брак, пре Хиле био је браку с Данијел Кеџ, од 2013. до 2016. године и с Ники Вилијамс од 2011. до 2012. године. Он је најстарији син Николаса и глумице Кристине Фултон, а у роду је и са легендарним филмским редитељем Фордом Кополом.

- Отац ме упознао са најважнијим стварима у глуми. Важност поруке које шаље, све о проучавању позадине карактера и истраживање. Најбољи глумачки савет који сам добио је од њега. Рекао ми је колико је важно користити машту, изразе и глас заједно да стварно изразите жеље свог лика - изјавио је у једном од интервјуа 2019. године.

Осим глумом, Вестон се бави и музиком. Био је фронтмен два метал-бенда "Еyес оф Ноцтум" и "Арсх Анубис", од којих је потоњи и основао.

- Могу се радити ствари које волите истовремено. Компоновати, певати, глумити, кувати и сада је отац пун љубави. Видети свог сина са својим унуком најближе је осећају блаженог испуњења који сам икада имао - изјавио је Николас Кејџ 2015. године говорећи о свом најстаријем сину.

И док прича само најлепше о свом сину Никола Кејџ је неколико пута био критикован због избора партнерки. Не мари за коментаре и води свој живот како жели. Почетком септембра добио је треће дете са партнерком Риком Шабата која је млађа од њега 30 година. Глумац је у браку са Рико од прошле године. Иза себе има четири брака, а поред ћеркице има и двојицу синова Вестона и Кала-Ела.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".