Иако је велики поборник природног изгледа, Наташа Нинковић, неретко је истицала да подржава естетске корекције, али само у оној мери колико је потребно да се одржи добар изглед.

Глумица је у априлу освежила своје лице, а тиме се похвалила и на друштвенојмрежи Инстаграм. Наташа сматра да су подочњаци на њеном лицу њен заштитни знак, те да не намерава да их оперише.

Фото: В. Данилов

 

– Нисам против пластичних операција. Хиљаду пута сам размишљала да оперишем подочњаке. Хоћу-нећу, али нисам. Похвалила бих доктора да сам то урадила. Још ми не сметају у тој мери, осим у јутарњим сатима. Ако ми заиста буде сметало, у смислу да утичу на моје самопоуздање, ја ћу то да урадим. Али нико не може да ми каже да пумпање горње усне утиче на било шта, сем да изгледају вештачки и претерано – испричала је Наташа Нинковић једном приликом.

Фото: В. Данилов

 

Међутим, у медијима се спекулисало да је проблем са подочњацима решила уз помоћ технике зване фитнес за лице. Наиме, ради се о методи која сасвим природно подиже чело, обрве, капке и образе, смањује подочњаке, боре и мишићну напетост, а у исто време ослобађа и од стреса. Али, Наташа никада није потврдила да је овако нешто применила на свом лицу.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из албума глумице Неде Арнерић

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".