„Драги пратиоци, због злоупотребе мојих фотографија од стране неких новинара одлучила сам да деактивирам свој профил јер ја нисам јавна личност и не желим да читам неистине о себи. Хвала на разумевању, пуно поздрава. Мануела Бијелић.“

Фото: Принтскрин/Инстаграм/manubijelic

 

Вест је ођекнула као бомба, а Драгана је целу ситуацију веома тешко поднела јер је и сама на својој кожи осетила неправду. 

‒ Можете мислити колико јој је било тешко када је схватила да је сада њена ћерка Мануела исто доживела. Мануела није певачица, али је брзо доспела под лупу медија и када су кренуле да се шире неистине, јавно је рекла да гаси све друштвене мреже. Драгана најбоље зна колико зла реч може да заболи и јако јој је жао што сада њено дете, ни криво ни дужно, пролази кроз исто ‒ наводи извор близак певачици. 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/manubijelic

 

Мануелину одлуку породица је подржала.

‒ Паметно је то урадила, шта ће јој та врста стреса. Због таквих нервирања њена мајка се разболела. Драгана је годинама ћутала и гутала неправду и зато јој се јавила болест штитне жлезде. Драгана није могла да се повуче из медија, али њена деца то могу кад пожеле и зато је Мануелина одлука здрава и исправна ‒ закључује извор.

(Свет)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".