Младеновачка полиција трага за Мирославом Д. (57) због сумње да је у недељу ујутру на улици истукао познаницу В. И. (48) након што су наводно заједно изашли у провод.

За бруталан напад сазнало се након што се на друштвеним мрежама појавио снимак, на ком се види како осумњичени шамара жену, вуче је за косу, псује је и прети. Како смо раније извештавали стравично насиље догодило се у насељу "25 мај" у Младеновцу, испред зграде у којој станује В. И. у недељу око 02:00 часа иза поноћи.

Пријатељица брутално претучене жене објаснила је да је В.И. исте ноћи отишла у Дом здравља и дежурној екипи се пожалила на повреде.

 - Докторка која ју је прегледала одмах је обавестила полицију у Младеновцу, а затим јој дала упут да се јави у Ургентни центар у Београду. У међувремену њу је саслушала полиција и она им је до детаља објаснила због чега и на који начин ју је Мирослав Д. пребио - каже њена пријатељица.

Она је додала да се В.И и насилник познају скоро 20 година и да још увек не може да верује шта се догодило. 

 - Знају се дуго али нису били у вези. Требало је да изађу заједно. Међутим, када су дошли у локал он је отишао да седне за други сто. Она му је пребацила, што су уопште излазили заједно ако седи са другима. То га је наводно истерало из такта и све остало се види на снимку - објашњава пријатељица претучене жене.

Према њеним речима брутално пребијање жене прекинуо је њен син који је с прозора видео шта се дешава.

 - Он  је викнуо и срећом Мирослав је прекинуо. Насиник га је срећом послушао, али његово дело не сме проћи некажњено. Моја пријатељица има хематом изнад уха, али лекар није могао да види да ли јој је повређена бубна опна. Трпи болове физичке и психичке, емотивно је повређена и не зна како да се сада носи с тим - рекла је пријатељица претучене жене.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".