- Што се тиче њиховог сусрета, све је било очекивно. Миљана је у свом стилу, тобоже, одлучила да пред камерама “решава” односе са оцем свога детета... Имам много тога да кажем искрено. Доста лажи смо чули синоћ од ње... Заправо већину ствари, буквално је једва чекала да уђе иако верујем да јој лекари то нису никако препоручили. Такође сматрам да ни Миљани, ни њеној породици није циљ да отац успостави коначно ближи однос са сином, већ да буду актуелни у медијима. Они, као и увек, живе за то што је веома тужно. Да је среће све би било другачије, што не значи да једног дана неће бити, у чему Иван има апсолутно моју подршку - рекла је Јелена.

- Он синоћ уопште није бурно реаговао, само је одговорио на њене увреде како приличи једном мушкарцу, без иједне увреде. Сматрам да он не може ни да има неки одбрамбени став према таквој особи, од ње се могу очекивати само увреде и евентуално ударање штиклом у главу - алудирала је Јелена на Миљанин сукоб са бившим дечком Лазарем Чолићем Золом.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/ТВ Хепи принтскрин

 

На хипотетичко питање да ли би подржала Ивана ако би хтео да се бори за старатељство над сином, Јелена је имала јасан одговор.

- Апсолутно! Не да бих га подржала, већ смо разговарали о томе и инсистираћу да се то деси. Знамо да она нема старатељство, већ њена мајка. Знамо и по закону у која два случаја се старатељство додељује мајци, и знамо зашто га она никада не може имати. У том случају, Иван има санше да добије старатељство. Нити је психички болесник, нити зависник, има потпуно право. И до сада сам инсистирала да се приближи своме сину, и наставићу то да радим, без обзира на њихову (породице Кулић) несарадњу и безобразлук! - директна је била Ивана.

(Пинк.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".