Малолетник (17) преминуо је од последица повреда задобијених у тучи у ноћи између недеље и понедељка код аутобуске станице у Цириху, у којој је тешко повређен и српски држављанин (24).

До физичког обрачуна више младића дошло је нешто после поноћи, а грађани су позвали оперативни центар циришке полиције и пријавили да се на аутобуској станици и у непосредној близини налази више повређених особа.

На лице места је одмах стигао и санитет Хитне помоћи, али је 17-годишњи тинејџер, услед задобијених повреда, преминуо на лицу места.

Према првим резултатима истраге, држављанин Швајцарске је лакше повређен, док су тешке повреде задобили Србин (24), Швајцарац (19) и Португалац (17). Двојица Швајцараца, старости 19 и 24 године, који су затечени у стану у близини, приведени су јер полиција сумња да би могли информације које ће расветлити овај случај, преносе медији у Швајцарској.

Повређеним учесницима туче је одређен притвор, а разговор са њима биће обављен када се за то стекну услови, односно по изласку из болнице, пише Нова.

(Еспресо)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".