Наиме, Сузана Манчић је говорила о томе како је морала увек да иде са неким напоље, јер је у њиховој близини живео насилник.

- Чекали су да девојка уђе у зграду. Имала сам једну другарицу којој је човек ушао у лифт и кренуо да се скида, а она га је хладно погледала и рекла “видела сам ја и боље”. Они се не “ложе” на то да те пипну, они се ложе на то да ти вриштиш. То су били манијаци тада - испричала је Гоца Тржан.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Portal Informer

 

На ову причу надовезала се и Сузана.

- Био је један манијак који је вршљао у крају код нас. Тада се “није знало за људска права”. Сећам се да су се родитељи организовали по сменама и да су га ухватили на крају. Близу је био 29. новембар, полицијска станица, вероватно су га одвели тамо. Тако смо се решили једне беде. Увек смо ишли у групама. По две девојчице, ретко када се неко враћао сам из школе. А када ми се догодило ово испред лифта тада сам била већ одрасла девојка. Ужасно сам се уплашила. Драла сам се као магарац. Нико из суседних станова није изашао да види о чему се ради - испричала је Сузана, а Гоца је додала да мисли да је данас мало гора ситуација јер се свако плаши “нежељених батина”.

Фото: В. Данилов

 

 

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".