Борба ментора за нове кандидате на снимањима нове сезоне популарног такмичења "Звезде Гранда" оправдано је јача него икад.

Међу певачима аматерима који желе да постану звезде у трку је ове сезоне први пут ушао и један трансвестит. Момак који се зове Алино Јухарт има 29 година и долази из Словеније, тачније из Марибора, али живи у Београду.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

Инсистира да га ословљавају именом Алина, облачи се у женску гардеробу и изјашњава се као жена. Алина се представила жирију током првих снимајућих дана, а ментор му је Светлана Цеца Ражнатовић.

Извор близак певачици који је желео да остане анониман открива за "Ало" детаље ове егзотичне сарадње.

Фото: АТА имагес

 

- Алино, заправо Алина, како се представља и како инсистира да га зову, јесте веома талентована млада особа за певање и естраду. Изузетно је музикална, дивно васпитана, а као цео шоу-бизнис пакет представља нешто досад невиђено на сцени Гранда - почиње своју причу извор.

- Док је певала, одушевила је све чланове жирија, па је лако и без проблема сакупила гласове да се пласира у наредни круг такмичења. Када је дошао ред да бира ментора, Алина се није дуго двоумила већ је пожелела да то буде Светлана Цеца Ражнатовић. Како је видела атмосферу и жељу свих њених колега да јој буду ментори, Цеца је пристала да ради с овом несвакидашњом кандидаткињом - открива извор и додаје:

Фото: Инстаграм принтскрин

 

- Цеца јако добро зна естрадне постулате и у Алини је већ приликом првог наступа видела огроман потенцијал. Рад с оваквом кандидаткињом ће и њој самој бити велики изазов, а Цеца је већ кренула у планирање репертоара који ће Алина изводити у наредним круговима.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Краљица народне музике Лепа Лукић - ретроспектива каријере

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".