Отпевала је у песми неколико деоница

Песма је у јавност доспела 2004. године, а тада атрактивна плавуша под именом "Ирина 2 Хот" постала је жеља бројних мушкараца у Србији.

Врло брзо је нестала са сцене, а у медијима се није појављивала све до сад, када је дала интервју за Еспресо. Певачица је изнела детаље о удаји, ћерки, каријери, корекцијама о којима сви причају, љубави након развода, као и о пријатељству са Анабелом.

 

 

- Рођена сам у Аустрији, одрасла сам у Бечу, тамо се школовала и по струци сам зубни техничар. Моји родитељи су имали кафиће и клубове, па сам тамо упознала пола естраде. Кренула сам да се дружим интензивно са Гагијем Ђогани, где је он желео да се прикључим групи Функy Г. Мушкарци никада нису смели да ми приђу, увек су били плашљиви јер сам доминантна и темпераментна. Ирина је била једно код куће, једно на сцени. Ја сам се на сцени претварала у Ирину 2хот, а приватно сам била права домаћица - кувала, спремала, чистила - почела је Ирина своју исповест и наставила:

- Милионери су се лепили за мене, а ја сам их одбијала јер сам тад била у вези са јендим дечком 14 година. Може да дође Бред Пит, ја га не бих погледала када сам заузета.

Ретко ко зна да је Ирина била удата и да је родила ћерку која данас има 11 година. Не пориче да је љубав била велика толико да се због партнера одрекла каријере. Сада не би направила тај корак узимајући у обзир да љубав није потрајала. За свог бившег мужа је мислила да је криминалац када га је упознала. 

- Ја сам се удала за једног познатог кошаркаша чије име нећу рећи. Када сам га упознала прво сам помислила да је криминалац због изгледа. Љубав је цветала, али нажалост ја више не верујем у љубав. Моја прва веза је била 14 година, са њим сам била у браку 8 година. Из те љубави је настала моја ћерка коју волим највише на свету. Родила сам је са 32 године и мислим да је то најбоље време. Путовала сам свуда по свету са њим, баталила музику, кувала, чистила пеглала и била уз њега - изјавила је Ирина.

 

 

Ирина је открила и чиме се сад бави.

- Отворила сам свој козметички салон, радим са другарицом. Хтела сам породицу, добила сам породицу, имам дивну ћерку, разведена сам, купила сам стан, скрасила сам се, али музику нисам заборавила. Желим и даље да се бавим тиме. Уз подршку Груове жене, снимила сам ремикс песме "Прави број" са Струком и ускоро снимамо спот за исту. Планирам и сарадњу са још једним певачем, али нећу сада све откривати - рекла је она.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из приватног албума - Јелена Тинска

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".