Познато је да Цар и Далила често причају у шифрама, што је и овог пута био случај - наиме, Цар је Микију Ђуричићу причао о "златном ретриверу", а заправо о Далили, која је то одмах схватила, те није могла да издржи да се не насмеје.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Знаш онај пас, златни ретривер неваљали... Онај луди златни ретривер? Ма, ништа... Је л' знаш који је, онај што само проблеме прави? Златни ретривер кад воли, у очима му видиш. Док отров није појео, није имао мира - причао је, између осталог Филип, све време алудирајући на Далилу.

У разговору са Дрветом мудрости, Цар је потврдио да је шифра за Далилу "златни ретривер":

- Зашто је златни ретривер попустио и опет прича са тобом? - питало је Дрво.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Не знам. То стално напред, назад, ручна. Ја знам колико могу далеко да идем и колико пажње могу да посетим и њу да орасположим, заузимати своје место, где ће њој бити тешко да ме макне од себе. Пробам да се суздржавам да не радим такве ствари. Сад је већ проблем што ми сложи постељину. Катастрофална ситуација. Вуче ме да се зезам, комуницирам са њом јер знам да она то жели. Није јој лако да се одмакне од тебе. Није ни мени више до зезанције, кад видм да има проблеме. Рекао сам свиђа ми се, гледам је другим очима и све је на њима... На њој и њеном мужу - рекао је Цар.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".