Глумица Слобода Мићаловић и Војин Ћетковић у складном су браку већ 14 година, а због њихове љубавне приче, многи су им позавидели.

Пар је добио две ћерке близнакиње, Веру и Милу. Упознали су се на сету , а после тога је кренула права љубавна прича која је крунисана браком 12. маја 2008. године у цркви ''Василија Острошког''. Слободи и Војину су кумовали Никола Ђуричко и Наташа Нинковћ. 

Она је имала 26 година, а он десет више, а разлика у годинама у њиховом случају испоставила се као савршена. О томе да је блистала на дан венчања када је човеку свог живота изговорила судбоносно да сведоче бројне фотографије, а најновија је привукла пажњу јавности. 

 

 

Слобода није одолела искушењу да са пратиоцима на Инстаграм профилу па се присетила дана када је позирала у раскошној венчаници и са дугачким велом.

Фотографија коју је глумица објавила  ипак није са њеног и супруговог венчања, већ са снимања филма ''На млечном путу'', који је код нас премијерно приказан 2017, те је Боба за потребе истог поново заблистала у белом.

Судећи по њеном широком осмеху и те како је уживала у овој улози, а коментари одушевљених пратилаца само се нижу међу којима је и реакција Монике Белучи са којом се Слобода током снимања зближила.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из албума глумице Тање Бошковић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".