Певачица Милица Павловић позната је по томе што је бранила увек слабије, а скорашњи хаос који је изазвао серијски силоватељ Игор Милошевић посебно је изнервирао и потресао певачицу.

Нажалост, Милица је такође осетила на својој кожи како је бити жртва прогонитеља: 

- Имала сам пар непријатних ситуација које су се неславно завршиле. Један припадник обезбеђења је био на саслушању недавно због тога што ме је узнемиравао. Надлежни су урадили изванредан посао када је мој случај у питању и на томе сам бескрајно захвална. Послали су надлежно лице на адресу тог момка, упозорили га и заиста се никада више није поновило - открила је Милица и додала:

Фото: Инстаграм принтскрин/ senoritamilica

 

- Желим да се осећам слободно, а не угрожено, као и сви остали људи како са јавне сцене, тако и они који су ван ње.

- Да се ја питам, напасници, силоватељи и педофили би преко чела имали жиг, то би било обележје које би их пратило до краја живота. Заиста не би требало да долазимо у ситуације да их ми пратимо, гледамо и размишљамо да ли се ради о ризичном лицу или не. Лепо да им стоји жиг на челу, па да бар на тај начин будемо упозорени да бисмо могли на време да побегнемо. Хришћански је праштати и дати другу шансу, али у овом случају сматрам да мора да постоји обележје и да назовемо ствари правим именом - рекла је, видно револтирана Милица.

Однедавно, певачица је ушла у сукоб са Ацом Лукасом, а о детаљи сукоба су непознати. Они су престали да комуницирају након што је дуетска нумера ''Кидаш ме'' скинута са Јутјуба на Лукасов захтев. Лукас је недавно честитао рођендан колегиници и бившој другарици, а она је то прокоментарисала на симпатичан начин.

 

 

- Од вас чујем да ми је честитао рођендан. Заиста лепо од њега. Честитаћу и ја њему рођендан, само ми морате напоменути који је то датум - навела је Милица.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".