Када су у питању јавне личности и њихове фотографије из млађих дана и детињства, код неких се брзо уочи сличност на фотографијама, а код неких врло тешко. Један од представника главне телевизије је сада одлучио да подели фотографију из младости. 

 

 

Реч је о власнику и творцу програма телевизије ''Пинк'' Жељку Митровићу. Оно по чему га можемо препознати на фотографији јесте специфичан поглед. 

Жељко Митровић рођен је 31. маја 1967. године , а година настанка ове фотографије према процени би била око осмадесетих година. Жељко дефинитивно има лепо сећање не само на перид када је био дечак, већ и на све што је касније уследило јер доба његовог одрастања, сазревања и првих пословних корака памти као право доба прогреса за наше друштво.

- Ово сам ја из времена када је одрастала генерација припремана за велике успехе! Није било интернет еxплорера, па смо морали уграђивати у себе уместо у геџет меморије! Ја сам тада побеђивао на опстинским, градским, и републичким такмичењима из природних наука, возио скејт и имао бенд, а и они који нису побеђивали, данас су на високим позицијама великих светских компанија! Добра нека генерација - написао је Митровић крај фотографије из детињства.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Одевне комбинације Саше Поповића из 90их: "Имам више гардеробе од свих певачица"

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".