Пре две недеље приказан је филм "Ал је леп овај свет" редитеља Филипа Чоловића у коме главне ликове тумаче Андрија Кузмановић и Анђелка Прпић.

Глумачки пар је одлично снимио љубавну сцену у романтичној комедији, а глумица је била изненађена када је сазнала да је један део исечен.

Због тог кадра је управо дошло до неспоразума између редитеља и глумице. 

Фото: Милена Анђела

 

 

- Дуго смо припремали ту јако специфичну сцену из филма која дуго траје, снима се са пуно страна и тешко је успоставити ту динамику. Наш редитељ Филип покушавао је да сцену прилагоди нама, на нивоу да остане то што треба а да се ми у томе осећамо комотно и добро. И дошао тај тренутак где се наши ликови (Прпић -Кузмановић) спајају емотивно и физички. Ми смо то снимили дивно, били смо задовољни већ тада, све је протекло како треба. Сутрадан је редитељ то препричавао продуцеткињама, нахвалио нас како смо све лепо урадили и објаснио да су ту љубавну сцену снимали тако да „се ништа не види“! Екипа је логично била и више него зачуђена, јер сам ја била упозната са тим да снимамо љубавну сцену и била сам спремна на снимање које подразумева да се сними све што је потребно за то. На питање продуцеткиња зашто није снимио и кадрове обнажености, наш дивни Филип је одговорио: "Шта ће ми њене груди?" Сигурна сам да је ово први пут у историји да се жена увредила, обично се вређамо због обрнутих ситуација - описала је глумица како је протекло снимање и  испричала како је дошло до неспоразума између редитеља и ње у једној емисији.  

Фото: В. Данилов

 

Глумица је у истој емисији похвалила рад редитеља Филипа Чоловића који је  успешно снимио љубавне сцене без нагости и експлицитних кадрова.

(Блиц)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из албума глумице Неде Арнерић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".