Од половине октобра до половине новембра Лавови ће проживети тежак период. Јесен ће их натерати да обрате пажњу на здравље, а посебно треба да обрате пажњу на унос витамина и имунитет.

Лавове и Водолије у напете и опасне ситуације могу увући особе из околине, као што су брачни партнер, дете, пријатељ па чак и странац.

Фото: Танјуг

 

 

Требало би да буду пажљивији у интеракцији с другима, и препоручује им се да сачувају мирну комуникацију. Када их нечије речи повреде, требало би себи да дају времена да се ситуација смири и да виде како ће друга страна реаговати, пише "Атма".

Најтежи период Лавове чека почетком новмебра. Ово време ће их подстаћи да сумњају у себе, да обрате пажњу на своје страхове које су дубоко потиснули. Последњи месец јесени подстаћи ће их и да уроне у себе, да се посвете свом унутрашњем стању.

Догађаји и осећаји који ће се појавити ових дана биће у великој мери везани за породичне приче. Да би задржали некадашње самопоуздање, биће им потребна подршка блиских особа, јер им је тешко да одлуке доносе самостално. Помрачење Сунца 25. октобра, доноси појачане страсти, посебно за њих. И они и Ваге требало би да буду изузетно опрезни и избегавају доношење важних одлука и не праве непромишљене потезе.

Током целе јесени, ова енергија највише ће бити утицајна крајем октобра, посебно на оне који су рођени у знаку Бика или Ваге. У животу ових знакова појавиће се проблеми у вези, биће им тешко да разумеју партнера, као и да исправе неке грешке у љубави које су већ оставиле негативне последице. Такође, у овом периоду препоручује им се да смање очекивања од партнера.

Фото: Профимедиа

 

 

Кључна тема помрачења су односи, савези и дипломатија. Помрчење ће утицати на ситуације у личним односима, открити нерешене сукобе и договоре.

Период од 25. октобра до 8. новембра донеће кључне лекције о односима за Овна и Вагу. Током периода помрчења, за њих је важно да избегавају велике кораке и промене у погледу партнерства и брака. Такве акције ће имати негативан утицај у будућности. Овнови и Ваге последњих дана новембра највише би требало да се фокусирају на финансије и избегавају расипање.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".