Мустафа је наводно требало да плаћа Емини и деци око 15.000 турских лира, али певачица је неколико пута рекла да на њен рачун за све ово време није легао "ни динар", као и да зна да је њен бивши супруг у доброј финансијској ситуацији упркос пандемији.

Певачица је бившем супругу послала у фебруару ове године извршитеље, на шта је он одговорио контратужбом.  

Фото: Архива Новости

 

 

Међутим, сада је дошло до обрта у целој причи. Мустафа Сандал је раније изјавио да је помагао Емини после развода, али да је схватио да зарађује више од њега захваљујући и козметичкој линији коју је покренула, па је престао. Такође, планирао је да прода вилу у којој су живели он и Емина са синовима, али је купац одустао, па луксузну некретнину сад изнајмљује за 70.000 лира. Та новчана средства лежу месечно на Еминин рачун.

Сандал је наводно требало да сноси трошкове летовања, рентирања возила и плате за возача, здравственог осигурања деце и да додатно плаћа 15.000 турских лира (око 1.700 евра) Емини за њене трошкове, те 10.000 за синове (1.130 евра). Емина га је тужила јер јој 26 месеци није платио алиментацију, након чега је Мустафа наводно затражио старатељство над синовима назвавши Емину "немарном мајком".

Иако је у оваквим случајевима турски суд обично на страни жене, поступак је заустављен.

Фото: Архива Новости

 

 

Сандал је у међувремену доставио надлежнима изводе из банке, а 62 признанице показују да је Јаховићевој уплатио укупно 968.000 турских лира. Такође, после развода је бившој супрузи уплатио и 750.000 лира за најам виле у кварту Чибуклу Вади.

Суд је прихватио Мустафин приговор и одложио случај, а наредно рочиште заказано је за 20. јануар.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".