Исхрана Викторије Бекам постала је тема о којој се све чешће расправља. Да ли је њен изглед резултат њене ригорозне исхране или је једна од срећница које имају добру генетику, честа су питања.

Ипак, тајна њеног танушног струка је у режиму исхране који се састоји од здравих, избалансираних оброка који нипошто не садрже млеко или млечне прерађевине.

Викторија Бекам је недавно изјавила да јој је омиљени оброк мало соли на препеченом хлебу направљеном од целог зрна пшенице. Ово откриће оставило је обожаватеље у неверици, а критике на рачун ње пљуштале су на друштвеним мрежама.

Фото: Профимедиа

 

- То је тај угљени хидрат због којег се осећате удобно, а ја волим со, рекла је Бекамова.

Викторија у својој исхрани обавезно раздваја намирнице богате угљеним хидратима од оних који су пуни протеина.

- За већину ресторана ја сам вероватно најгора мора. Обожавам поврће кувано на пари. Волим да се намирнице кувају на врло једноставан начин. Не волим уља, маслаце или сосеве - открила је.

Фото: Профимедиа

 

Говорећи о својој необичној дијети изјавила је да је чак и Гордон Ремзи, врло добар пријатељ Бекамових рекао да никада није видео некога толико дисциплинованог у погледу начина на који се храни.

- Волим да попијем пиће уз вечеру и могу да постанем врло добар гост на вечери, тврди Викторија.

Оно што је такође заслужно за њену по многима савршену линију, је како открива свакодневно вежбање.

- Сваки дан вежбам - видим то као прање зуба, то је нешто што под нормално радиш. Обично најпре трчим на покретној траци, након чега следи вежбање према програму мог тренера, рекла је.

Дизајнерка дан почиње традиционалним испијањем чаја или кафе. Ипак, пре опуштања уз ове топле напитке, Викторија конзумира две кашике јабуковог сирћета на празан стомак, а затим прави неуобичајену лимунаду.

Фото: Профимедиа

 

Како тврди због тога јој кожа изгледа савршено. Викторија наводно свеж лимун цеди у прокључалу воду, ради одржавања витке линије.

После свих ових напитака следи доручак. Викторија за најважнији оброк у дану углавном бира храну попут смутија или овсених пахуљица. Њен најпознатији доручак остали чланови породице називају „зелени монструм“, а садржи јабуке, киви, лимун, спанаћ, броколи и чија семенке.

Она не дозвољава себи да се опусти чак ни када је десерт у питању. Прошли рођендан прославила је уз торту направљену само од воћа - лубенице, боровница и јагода. Уколико између оброка ипак осети глад, славна дизајнерка себи приушти уживање у коштуњавом воћу, што даје и својој деци за ужину. 

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".