- Решио сам да се разведем од Северине после шест месеци, и када сам решио да се растанемо, баш тада је рекла да је у другом стању. Одлучио сам да морам да останем с њом јер нисам хтео да прекине трудноћу, против тога сам, али сам за себе у глави одредио да морамо да будемо партнери у родитељству, али било која друга емотивна веза, бар с моје стране није могла да буде - рекао је Поповић.

- Док је Северина била у другом стању, ми смо се виђали, дружили, финансирао сам трудоћу, јер је од мене тражено да компензујем све трошкове које је она имала јер она није могла да ради док је била у другом стању.

Фото: Љубиша Трифуновић

 

- Ми никада нисмо ни живели заједно, виђали смо се викендима, после три месеца су кренуле свађе. Ја бих одлазио пре него што свађа и почне није било више пријатно бити у тој вези. Није било пријатно у тој вези. У тих неколико пута је Северина је остала у другом стању - испричао је Поповић гостујући у јутарњем програму телевизије Пинк.

- Целу трудноћу сам одржавао, буквално сам јој носио доручак, био сам тамо присутан и хтео сам да са Северином будем партнер у родитељству. А онда су почеле уцене ако не будем интиман с њом, да спавам с њом, да ће ми она да брани да будем родитељ, да ће ме неки људи посетити, неки заштитари - испричао је Поповић.

Фото: АТА имагес

 

- У јуну 2013. имали смо ситуацију, када сам јој рекао да ова веза и ту је Северина хистерисала, били смо на Кипру. После три недеље, предложио сам јој родитељски плану. У Дубровнику смо се потом срели и она је рекла да има милион евра кредита, и ја сам хтео да јој вратим тај кредит, и да наставим да плаћам 10.000 евра алиментације - испиричао је краљ брака, па је додао да је да се осећа превареним када је реч о Северини.

- Ја сам се заљубио у особу која је глумила. И даље се осећам превареним емотивно, као неки њен финансијски пројекат - испричао је како се осећао.

Поповић је рекао и да се његов син Александар плаши да разговара са њим, када је присутна Северина.

- Пичамо телефоном, а кад она уђе у собу, он ми спусти слушалицу. Не може да каже било шта мени када је мама присутна. Кад је код мене, није тако - рекао је Поповић, који је истакао да је њему дете најважније у целој ситуацији.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".