Прошло је две године од када је Романа ухапшена у Аустралији, а након скандала о којем је месецима брујала читава јавност, није претерано експонирала. Њена приватност добила је знатно више на интересовању, а дечко Романе Панић са којим је, како се писало, приведена због проневере новца, био је права енигма те су сви желели да дознају ко је човек који је освоји певачицино срце.

Дечко Романе Панић, Филип Мркањић тема је о којој не престаје да се пише, а иако певачица није желела да крије колико је заљубљена, пар у јавности нисмо имали прилике да их видимо, док на њеном "Инстаграм" профилу заједничких фотографија нема.

Сада је певачица коначно усликана са дечком, а фотографија је настала испред једног ноћног клуба у Бањалуци. Према писању медија, она је у свој родни град пристигла јер је имала наступ на једном приватом слављу, након којег је решила да са дечком и пријатељима изађе у провод што су припадници седме силе искористили и овековечили.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke


Певачица никада није желела да износи детаље свог емотивног живота, а добро упућени извор једном приликом је открио: 

- Романа више од две године живи у Италији, а повремено сврати у Србију и Бањалуку, када се ужели породице и пријатеља. Срећу је пронашла у љубави са бизнисменом из Италије са којим се упознала преко пријатеља на једној вечери. После низа размењених порука и заједничких излазака упловили су у љубавну везу, а Романа је коначно срећна и задовољна.

После неколико месеци забављања, на његов предлог преселила се у Фиренцу и препустила чарима заједничког живота - рекао је извор близак певачици и додао да су она и њен вереник ухапшени док су боравили у Аустралији као туристи.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".