Док трају тренинзи пред мечеве, Вељко Ражнатовић породицу је ставио у други план јер му је бокс приоритет.

-Време с породицом, кампови... Ево, ја сам сад у Новом Саду и ту живим, а жена и дете нису са мном. Моја жена је од почетка знала шта сам ја и да је мени моја каријера на првом месту. Моја каријера захтева то одрицање. Ја не могу после два или три тренинга да дођем кући, где ме чека хиперактивно дете па да се јурим с њим  и онда да сутрадан будем одморан на нивоу . Зато постоји камп који траје  одређено време па си изолован . Тренер ти је и мама, тата, баба, деда, све... Тренира се, фокусира се на меч - рекао је боксер у емисији "Una, due, tre show.

Фото: Теодора Ћирић

 

Познато је да је Вељко својевременом лудовао у ноћним клубовима, али откако је започео везу са Богданом Родић, он се максимално посветио мирнијем животу, нарочито када су добили сина Жељка Ражнатовића.

- Ја сам ожењен човек. Шта ћу ја у клубу? Шта имам ја да радим тамо? Откако сам са својом женом, ја сам ожењен - рекао је он и додао:

- Мени лично смета алкохол. Мислим, не осуђујем никога ако некад попије, наравно. Не треба бити алкохоличар, то је горе од свега. То потписујем! Не знам, ко воли да попије нека попије, ја не волим - рекао је Ражнатовић. 

Фото: Д. Поздеровић

 

Вељка Ражнатовића многи осуђују да је све у животу стекао захваљујући мајци Светлани Цеци Ражнатовић, али такви коментари нимало га не дотичу.

- То су тастатура мафијаши. Питајте било ког борца, имаће само речи хвале да каже за мене. Те мушке жене да ме заобиђу са тим причама. Неко ко није ставио рукавицу у животу и седи с масним прстима иза тастатуре, мени не може ништа да прича. Право да вам кажем, то ме више и не тангира. Шест, седам година то већ траје, та њихова тортура, и право да вам кажем, не могу да замислим профил личности која уђе да искоментарише некоме нешто, колико ти имаш слободног времена да се запиташ шта ти радиш са својим животом - рекао је Вељко.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ретко виђене слике са Цецине и Арканове свадбе

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".