Помрачење се догађа у сезони Шкорпије, а познато је да је Шкорпија један од најсложенијих и најмистериознијих знакова Зодијака - доноси трансформације. Сунце улази у знак Шкорпије 23. октобра и биће у њему до 21. новембра. Овај период ће бити веома моћан и приметићете много промене у животу.

Фото: Профимедиа

 

 

Шкорпија је знак дубине, интимности и екстремних осећања, тако да треба очекивати да ће се такве теме често појављивати у овом периоду. Желећемо да завиримо изнад површине у многим пољима живота, да откријемо оно што је дубоко, што је скривено у нама, потиснуто. Желите да откријете све што је скривено и тајно, а суочвање са истином понекад и није тако једноставан и пријатан осећај.

Тренутно је Сунце у знаку Ваге и тежимо ка правди и апсолутној равнотежи, али када пређе у Шкорпију више се водимо интуицијом, реагујемо према осећају. Шкорпија је страствена, има снажну вољу и зна шта жели да добије. Она се за то бори свим снагама. Такву енергију свим знаковима доноси и помрачење Сунца у Шкорпији - исецљујућу и трансформативну. Ипак, у овом периоду могу се јавити и негативни импулси, попут љубоморе, манипулације и жеље за осветом. Ви можете да их контролишете, потребно је само да то одлучите.

Помрачење Сунца, последње соларно помрачење у 2022, догодиће се 25. октобра у знаку Шкорпије, а последње помрачење ове године било је месечево у знаку Шкорпије 15. маја, тако да вас и овог пута очекују исте теме. Они ће се разликовати у зависности од вашег знака. Међутим, пошто се помрачења дешавају у Бику и Шкорпији, можете очекивати заједничке теме повезане са ова два знака.

Фото: Профимедиа

 

 

То укључује новац, удобност, одговорност, љубомору и тајне. Овај период вас позива да се потпуно вратите себи, откријете свој потенцијал и запамтите своје снаге. Присетите се које су вас теме највише интересовале и погађале у мају ове године - могуће је да ће се неке ствари поновити.

Помрачење Сунца у Шкорпији подстиче вас да се дубље и боље упознате са собом, да прихватите своје емоције и освестите којих треба да се ослободите, а које да прихватите и развијате. У овом периоду потребно је пронаћи начин да се таква осећања трансформишу у љубав према себи, самоприхватање и истинску веру у сопствену снагу и мудрост.

Поставите себи одређена питања, завирите у своје срце и држите ум отвореним за нова сазнања. Ако сте дуго желели да сазнате истину о нечему, сада је време. Много истине може бити откривено овог месеца, па будите спремни на чињеницу да ће ваше тајне можда бити откривене.

Не плашите се да искажете своја осећања, не стидите се онога што је изнутра, што вам греје душу. Реците нешто дирљиво особи коју волите; изговорите истину људима који су вас лагали; саопштите неким особама да су вас повредили; захвалите се онима који су вас подигли. Пустите нека ваша душа за време помрачења Сунца у Шкорпији проговори.

(Србија Данас)

БОНУС ВИДЕО:

УБИЦА НЕГАТИВНЕ ЕНЕРГИЈЕ: Ћилибар има разна лековита својства, а овај је најквалитетнији...

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".