Заменик Вишег јавног тужиоца у Крушевцу Драгана Ужаревић је потврдила да је леш НН мушкарца пронађен у 17 часова у бунару у селу Стари Трстеник и да је прослеђен на обдукцију, која је одмах данас извршена, али се чека на званичан налаз вештака, као и на резултате истраге која је у току.

Према незваничним информацијама, након данашње обдукције закључено је да је лице старо између 65 и 70 година, као и да се тело налазило у води последњих десетак дана. Идентитет још увек није утврђен, а претпоставља се да је смрт наступила услед престанка рада срца.

За сада још увек нису познате околности под којима је дошло до овог трагичног догађаја, али незванично сазнајемо да полиција и тужилаштво претпостављају да је смрт наступила као последица самоубиства или задеса.

Истрага о овом догађају и идентификација леша су у току.

Село Стари Трстеник, иначе, налази се одмах поред магистралног пута Крушевац-Трстеник, непосредно поред села Стопање и овим правцем треба да прође аутопут Моравски коридор.

Како се ради о непознатом мушкарцу, пронађеном у фази распадања у бунару, могуће је да је случајни пролазник упао у напуштени бунар.

У Старом Трстенику, није познато да је неко од мештана нестао, па није ни пријављиван случај портаге за несталим човеком.

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".