Међу најплаћенијим певачима домаће естраде су Дарко Лазић, Радиша Трајковић Ђани, Љуба Аличић, Јана Тодоровић и Теа Таировић.

Дарко Лазић

Дарко је 2009. године однео победу у четвртој сезони "Звезда Гранда", а током 13-огодишње каријере направио је велики број хитова који су незаобилазан део репертоара на разним прославама, али и у кафанама и клубовима.

Фото: АТА имагес

 

Зато не чуди што је Лазић један од најтраженијих певача, који уједно важи за краља бакшиша. Како је сам открио, у Бечу је за једно вече добио чак 50.000 евра.

- Често сам певао на ромским, влашким и румунским слављима. Не стидим се то да кажем, и они су моја публика. Осим тога, ту се добија највећу новац. Највише што сам узео је око 50.000 евра бакшиша за једно вече! Било је ту више пара, али није све било само за мене, већ су остатак добили остали музичари - испричао је Дарко.

Љуба Аличић

Пре неколико година појавио се снимак на којем Љуба узима 25.000 евра за само пар минута, а певач је потврдио да је узео поменуту цифру новца.

Фото: В. Данилов

 

- Гостовао сам у Берлину на једној свадби и човек је правио рођендан свом сину. Позвао је мене, Дарка Лазића, и још неке певаче. Александру Пријовић, Шерифа Коњевића, не сећам се тачно... И каже мени: "Отпевај ми песму њен опроштај". Ја како сам почео да певам, он је кренуо да даје новчанице од 500 евра. Нисам могао да све ставим у руке, па сам стављао у џепове. Тај новац се поделио на нас све, нисам само ја узео - испричао је Љуба.

Радиша Трајковић Ђани

Ђани, као и Дарко Лазић, често наступа на разним прославама, а где је он, ту је и добра атмосфера! Гости се не устручавају да га ките новчаницама од 500 евра, а једном приликом је добио бакшиш у износу од 30.000 евра!

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Амиџи Шоу

 

- Публика је била мало даље од бине у клубу у ком смо наступали, па нема класичног бакшиша. Видео сам да је један момак отворио ограду да човек може да прође. Нисам мислио да прилази да да бакшиш, јер то није правило у том клубу. Човек ми је махнуо, ја сам пришао и видео да ми је дао топку новца у доларима. Захвалио сам, климнуо главом, али нисам видео колико има. После, када само бројали, колеге кажу "Царе, за песму си добио 30.000 долара". Мислио сам да се шале, па сам пребројао. После ми каже човек из обезбеђења да је то наш човек, 11 година живи у Америци и певао сам његову омиљену песму - рекао је Трајковић за "Српски Телеграф".

Теа Таировић

Теа је такође позната као неко ко гостима "испразни џепове" , а на једној свадби у Берлину је на захтев гостију певала песму "Хајде" чак 47 пута! Том приликом је узела бакшиш од 14.000 евра!

Фото: АТА имагес

 

- Теа је имала тезгу на ромској свадби у Берлину. Када је запевала своју песму сви су скочили и почели да је ките еврима! Руке су јој биле пуне пара. Сви су наручивали само ту њену песму. Бројао сам, отпевала је своју песму 47 пута, чуо сам на крају вечери да је добила бакшиш од 14.000 евра - рекао је тада извор са весеља за "Информер".

Јана Тодоровић

Јана је наступала на једном свадбеном весељу, а како су медији тада пренели, певачица је за три сата наводно зарадила 45.000 евра!

Фото: Инстаграм принтскрин/janavip2011

 

- Јана је отишла у Француску са бендом и певала је код човека који је женио другог сина, а била је гост и кад се старији женио. Увек их дочека као најрођеније, плати авионске карте и цео боравак. Јана није могла да га одбије, певала је у сали где су правили прославу после црквеног венчања, а за три сата је само од бакшиша зарадила око 45.000 евра. Гости су наручивали песме, углавном су частили новчаницама од 100 евра па навише. После 20 минута Јана више није могла да држи толико пара у рукама, па их је остављала на сто. Гурала је све у дрвену корпу која је била поред клавијатуристе и рекла: "Људи, треба све ове паре послагати! Да имам бар још две руке", а гости су аплаудирали - рекао је тада извор близак певачици за Републику.рс.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из дома Шерифа Коњевића - 1991. година

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".