Милица Дабовић проговорила је о свом емотивном статусу, открила своја осећања, али и како је доживела и завршетак своје књиге која ће премијеру угледати на Сајму књига.

-Сваку страницу своје књиге сам исплакала, не једном него више пута-рекла је Милица и осврнула се на чињеницу да више није материјално угрожена и да не продаје своје половне ствари.

Фото: АТА имагес

 

- Била сам на дну и та моја идеја са продајом ствари ме је много подигла. Коначно сам дочекала тих 40 година, примам националну пензију и више нисам угрожена- наглашава Дабовићева.

Бивша кошаркашица се дотакла и свог актуелног партнера Вање, признала да тешко верује мушкарцима, али и објаснила природу односа са оцем свог сина Стефана.

- Стефанов отац не постоји, и то је просто тако. Имам страх да веруујем мушкарцима после свега што ми се десило, али Вања и ја се знамо бас дуго. Знам да је човек који неће да ме слаже, превари, контролише или украде што су предходна два момка радила. Ипак, ко зна шта ће бити сутра, кад се опечес и мислиш да је љубав за сва времена, онда видиш да је то далеко од тога и испаднеш будала- рекла је Милица и додала:

Фото: Инстаграм принтскрин/ stefanovamama13

 

-Вања, Стефан и ја смо провели једно дивно лето и њих двојца се скроз разумеју и воле, а према Стефановом оцу   сам била блага у односу какав је био према нама и шта нам је радио. То неће бити случај у књизи јер када опишем како се све десило и на који начин је успео, да лаже, изманипулисе и покраде нас нико неце остати имун. Та књига јесте да би жене биле опрезне, јер ја сам све осетила на својој кожи- рекла је бивша кошаркашица за "Ало".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Милица Дабовић српска кошаркашица- утакмице

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".