Иако су многи љубитељи звука који она презентује и група у којој је, годинама уназад знали за њу, она је ипак одласком на Евровизију добила и нову публику која је у стопу прати на друштвеним мрежама.

Констракта је на свом Инстаграм профилу поделила слику на којој је открила да јој је данашњи дан повод за славље. Наиме, уметница данас слави 44. рођендан.

Фото: принтскрин Инстаграм/констракта

 

Она је у свом стилу објавила и фотографију на којој одевена у црну комбинацију седи на столици и како каже чека поклоне.

Фото: принтскрин Инстаграм/констракта

 

 - Поклоне примам овде данас од 11:44 до 12:28, написала је Констракта.

Подсетимо, уметинца је недавно прокоментарисала и вртоглави успех који је постигла учешћем на Евровизији, а дотакла се и наставка своје каријере.

- Кажу људи да сам остала нормална, али тек је прошло неколико месеци од "Евровизије". Мене је за сада сва ова пажња забављала, међутим ту се поставља друго питање. Питање је колико ће све то мене да забавља. То питање постављам сама себи. Моја процена је да неће много дуго. То је нека моја лична процена, а ко ће га знати... Нисам сигурна - наводи власница хита "Ин Цорпоре Сано".

- Овако посматравши, делује да оно што ја радим, наступи моји, да је то доста субверзивно. С обзиром на то да ја нисам образована музички, да имам 43 године, да нисам никаква певачица, да ти људи иза мене који стоје нису прави хорски певачи... Све је то повезано, смислено, све то ради, али за убудуће не знам - истакла је она за "К1".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Констракта током такмичења - Беовизија и Евровизија

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".