Зорица је, наиме, пре десетак година наводно била са млађим голманом Бобаном Бајковићем Бајком, за којим су све жене са естраде луделе у то време.

- После тога нису је занимале љубавне афере и приче. Онда је пре нешто више од три године узела да води једну кафану која је постала популарна и посећена. Јавне личности су хрлиле код Зоке, а међу њимаје био и Цертић - почиње причу певачицина пријатељица са естраде која је желела да остане анонимна.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Урош је међу пријатељима познат као боем и као неко ко обожава провод и кафане. Како су се он и Зорица упознали на снимању једне емисје, она га је позвала да дође код ње у кафану и види шта је прави провод. Он се појавио једног викенда без најаве. Био је сам. Зорица га је позвала за свој сто да не би седео сам и посветила му пажњу. Почео је отворено да је мува показује симпатије према њој. Исте ноћи су завршили код ње у стану, који је био близу кафане. Љубавна афера настављена наредна два месеца. То су биле опасне сцене. Он је само због ње висио ту стално. Није негирао да су заједно, није се стидео што она старија од њега. Прјатељи су му говорили да се дозове памети и да му треба девојка његових година. Они нису били за његово виђање са Зорицом. Та два месеца, колико су се виђали, Зока се подмладила и почела да се облачи и понаша као девојчица - тврди наводно њена колегиница с естраде, па је открила како је љубав пукла.

Фото: Јутјуб принтскрин/Телеграф.рс ТВ

 

 

- Зорици се много допао Урош, она воли млађе мушкарца. Међутим, знала је да је он несталан и да ће бити са другим женама, као што је и било. Када је сазнала да је био с једном девојком истог дана када је био са Зорицом, шутнула га је: ,,Мали, мислио си да ће да ти прође ова прича? Неће моћи. Завршио си каријеру код мене. Немој више да ми се јављаш и немој да ме тражиш. Освести се, размисли, па онда можемо да причамо, али само као пријатељи. Ценим те, јер си добра душа.“ Морала је да прекине контакт с њим неко време јер је знала да ће да пукне психички ако настави да се гања с њим и свим његовим млађим девојкама. Прошло је неко време. Убрзо су се помирили, али пријатељски и никада више нису помињали шта се десило између њих. Поштују се, штите, Урош не би дао да Зорици фали длака с главе - завршава извор близак Зорици.

(Република)

БОНУС ВИДЕО:

Јелена Карлеуша заробљена у води

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".