Александар Радојичић важи за једног од пожељнијих глумаца млађе генерације.

Глумцу је лепа манекенка, Дуња Радичевић, освојила срце пре три године, међу њима нема љубоморе, али он тврди да јој сигурно није лако када га на малим екранима види у врелим сценама.

- Обнаживао сам се пред камерама више пута, био сам и више изложен од Милоша Тимотијевића на фотографијама са недавне изложбе Милоша Надаждина, могао бих и ја тако зашто да не. Ако има смисла и ако је са разлогом да, ако је то сама себи сврха онда нема потребе, има млађих и згоднијих од мене, шалим се - рекао је глумац кроз смех.

На питање да ли је Дуња љубоморна и како она реагује на љубавне и обнажене сцене, рекао је да јој није свеједно.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/radojicic_aleksandar

 

 

- Морам да кажем да јој сигурно није лако, није љубоморна, али јој није пријатно у неким ситуацијама, да види неку љубавну сцену. Ипак, и даље је са мном, очигледно је љубав јача од тога - истакао је Радојичић, те је додао:

Александар из ванбрачне заједнице има деветогодишњу ћеркицу Ају, са којом има сјајан однос.

- Мислим да нисам строг, али умем да будем. Морам некада да будем, не зато што прави глупости, већ као и свако дете са девет година не зна баш најбоље шта је добро за њу. Када сам сигуран да знам боље, онда морам да изгурам по свом, али увек се слушамо и договарамо. није то баш нека строгоћа - искрен је глумац, који истиче да себично чува време са њом:

- Навикла се на то када ми људи прилазе на улици, али не воли много. Није културно у тим ситуацијама да неко полаже право на моје време испред мог детета. Наравно да се јавим и сликам, али ако је неко жељан да ми одузме време које бих провео с њом, онда се извиним и наставим својим путем. Разумемо се око тога.

(Блиц)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Видите фотографије са снимања серије "Игра судбине"

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".