Певачица Рада Манојловић нашла се у епицентру скандала када је њен фан и бивши ријалити учесник "Парова" Дарио Шогоровић јавно рекао како ју је наводно платио 10.000 евра како би са њом имао интимне односе, као и да је са њом радио оно што многе не би дозволиле.

Међутим, бивши учесник ријалитија "Парови", се ту није зауставио. Наиме, он је поделио фотографију наге девојке за коју тврди да је Рада, али јој је прекрио лице, те се не може јасно видети о коме се ради.

Потом је додао да му је слатко то што га брани:

Фото: АТА имагес

 

 

- Рада уопште није скандалозна личност, остала је у шоку када је фан злоупотребио њихову фотографију и оптужио је да је наплаћивала сексуалне услуге. Познато је да је Рада јако везана за породицу, да се трудила да их никада не обрука. Због тога јој је јако тешко пало то што се њено име доводи у везу са проституцијом - рекао је на самом почетку разговора извор који открива да певачица не планира да седи скрштених руку.

Фото: Инстаграм принтскрин/radamanojlovic

 

 

- Одлучила је да случај пријави полицији, тражиће заштиту надлежних органа. Дарија ће пријавити за сајбер насиље, за клевету и душевну бол. Рада је дуго година присутна на естради и свесна је да је Шогоровић желео само тренутак славе преко њеног имена, али ово не планира да опрости. Он већ годинама жели да постане популаран, пошто то није успео учешћем у ријалитију, смислио је подмукао план да Раду отпужи да се бавила најстаријим занатом - закључио је саговорник.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Емина Јаховић у различитим издањима

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".