Селектор женске одбојкашке репрезентације Србије Данијеле Сантарели остварио је велики резултат у финалу Светског првенства, победивши селекцију Бразила, а сходно том постигнућу, наставио је стопама Зорана Терзића.

Сантарели несумњиво предствља једног од највећих стручњака у свету  женске одбојке.

Међутим, занимљивост у вези његовог бављења овим спортом представља и податак да се 2017. године оженио Моником де Ђенаро - играчицом која од 2013. године наступа за екипу Корнељана, где ју је тренирао.

 

 

Одбојкашки пар је направио венчање из снова у Кампањи, а догађај су увеличали сви чланови њиховог клуба који је у том периоду бележио нестварне успехе.

Фото: принтскрин Инстаграм/мокидегеннарооффициал

 

Садашњи селектор српске репрезентације није крио љубав према изабраници ни на терену, те је после освајања Суперкупа Италије заједно са Моником направио фотографију на којој се љубе, држећи пехар.

Фото: Профимедиа

 

Поред клупских успеха, тридесетпетогодишња одбојкашица се може похвалити и бројним одличјима освојеним са репрезентацијом Италије.

Фото: Профимедиа

 

 

Сантарели је вечерас исписао још једну страницу одбојкашке историје, с обизром на то да је селекција Србије успела да савлада екипу Бразила и постала шампион света.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".