Водитељку Невену Маџаревић гледаоци су упознали у једном од најгледанијих јутарњих програма, емисији '"Пробуди се" која се бави различитим сегментима из живота у СРбији. Врло је радна и посвећена. Дипломирала је филмску и ТВ продукцију на Факултету драмских уметности у Београду. После ФДУ, наставлила је школовање на Факултету политичких наука, где је завршила мастер студије новинарства, а радила је као продуцент серија, документарних филмова, музичких спотова и позоришних представа. 

Њена љубав са филмским и позоришним редитељем Михајлом Савићем, почела је у студентским данима.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Lepota i Zdravlje

 

Пар се венчао, али брак није потрајао после неколико година брака. 

- Захваљујући пријатељима, али и својој објективној перцепцији, развод нисам прихватила као трагедију, већ као шансу за нов почетак и напредак. Кроз продуктивне разговоре са психотерапеутом Иваном Настовићем, научила сам да свака нова битка изазива промену у нама, а самим тим и неку врсту психолошке надоградње. Без бола нема напретка. Самим тим, одлазак драге особе не мора увек да буде проблем, већ може да буде и решење - одлучила је Невена да оголи душу. 

- Емотивни партнери треба да остану заједно све док уживају једно у другоме, а оног момента када њихов однос прерасте у нешто што им се не допада, зрело је да даље наставе одвојено. Мој бивши супруг и ја схватили смо то на време, па смо се разишли у нормалној, пријатељској атмосфери. Волим што смо и даље у добрим односима - каже рођена Крагујевчанка.

Иако се брак завршио, она га посматра из једног дивног угла, као лепо животно искуство: 

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Lepota i Zdravlje

 

 

- Брак је дивна ствар те ни једног момента немам дилему да ли ћу се поново удати. Уколико се укаже прилика и ако ме то у одређеном моменту буде чинило срећном, препустићу се као и првог пута -изјавила је водитељка која је спремна да отвори врата новој љубави и да оствари животни сан, а то је да постане мајка: 

– Волела бих да постанем мајка, јер верујем да се тада живот подигне на виши ниво и спозна неки нови облик љубави. Истина је да се бавим неизвесним послом, због којег не знам где ћу провести ни наредних неколико сати, а камоли целу недељу или месец дана, али сматрам да се улогом родитеља неки приоритети сами од себе сложе.

(Стори)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Драгане Косјерине

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".