Бојана Родић Шијан и њен изабраник Мирко Шијан данас ће сазнати пол бебе. Они су за ову прилику изнајмили балоне и декорацију како би уприличили целу ситуацију, а данас нема никог узбуђенијег до Шијанових. На Инстаграму профилу Бојана и Шијан објавили су како изгледа комплетна декорација за откривање пол бебе. 

Фото: АТА имагес

 

 

Подсетимо, њих двоје су недавно организовали папрено скупо и луксузно венчање, на ком су присуствовале многобројне познате личности, а највеселија је била свакако мама Гоца Божиноваска, која се наредних дана све време веселила. 

Фото: Инстаграм принтскрин/бојана_сијан

 

 

Подсетимо, Мирко Шијан спрема се за свадбено весеље које припрема са својом вереницом Бојаном Родић, а како се наводи биће преко 350 званица, док ће породице искеширати преко 50.000 евра, преноси Ало.

Фото: Инстаграм принтскрин/бојана_сијан

 

 

- Бојанино и Мирково венчање организоваће се у једном луксузном престоничком ресторану у ком је цена једне столице 65 евра. Како имају 350 званица, само сала ће их коштати 23.000 евра. Одабрали су најскупљи мени са свим врстама меса и рибе, најскупљу карту алкохолног пића како би сви гости уживали у изобиљу хране. И бенд који ће увесељавати госте један је од најскупљих будући да је реч о групи музичара која прати Цецу Ражнатовић на концертима. Одушевили су их на свим прославама породице Ражнатовић, па су им били прва и једина опција - испричао је извор за медије.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Катарина Грујић и Марко Гобељић - свадба 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".