Атрактивна певачица Сандра Африка прговорила је пословним плановима, а затим се дотакла свог емотивног статусу, који је предмет бројних спекулација у домаћим медијима.

Фото: АТА имагес

 

- Мислим да се има довољно пара за све. Мислим да је певање постало јако скуп хоби. Треба се имати пара за ово. Ова песма ме је стварно коштала. Нису ни моји наступи јефтини, наравно да нису. Нећу да будем уопште скромна, то је тако - каже Сандра и открива да ли је некад плакала због љубави, као и да ли је истина да се удала.

- То је нормално. Сви смо плакали због љубави. У задње време више не плачем. Видео си да сам се удала. Нико ми ништа не може. Ниједна љубав дефинитивно. Нсам се удала, зезам се. То ће мало сачекати. Слободна сам као птица на грани. Ставиљена је тачка на бивше љубави, сад сам слободна. Ја сам увек мало заљубљена. То иде с временом, биће времена и за удају, кад буде време за то - каже певачица и открива да планира да себе почасти новом луксузном јахтом.

Фото: АТА имагес

 

- Ова јахта се продаје, па ће се додати за неку скупљу - рекла је Африка и открила да ли се некад мирила са бившим партнерима.

- Често ми се дешавало да ми бивши постану будући. Дешавало ми се да раскинем, па да се помирим. Ретард је ретард. Такав не постоји. Или се није родио или га нисам упознала. Ниједан бивши ми се није оженио. Сад зашто не знам, али није - рекла је атрактивна певачица у емисији ''Премијера - Викенд специјал''.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Сандре Африке

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".