Александра Николић у овој сезони ријалитија Задруга 6 доживела је бројне сукобе са учесницима, почењв од Кристијана Голубовића, Микија Ђурића и непријатност у вези Билала. Многи су покуушли да утичу на њихову везу, али до сада у томе нису успели. Он размишља о уласку у ријалити како би својој изабраници био подршка у тренутној сиуацији. Осим тога, Алкесандра има и здравствени  проблем, заказана јој је операција због силокона који су пукли: 

- Уколико се буде одучи да се поново усели у "Белу кућу", Дејан би могао да буде богатији за 50.000 евра. Његов боравак би био временски ограничен и не би могао да се такмчи са осталим цимерима за главну награду. Са једне стране, двоуми се око уласка јер осећа велико оптерећење будући да се у претходној сезони потпуно психички исцрпео. Са друге стране, тешко му је да гледа Александру која плаче сваки дан.

 

- Иако је веровао да ће Александра моћи сама да изгура целу Задругу, реалност је другачија. Алекс је осетљивија када је сама и тешко јој је када је сви нападају. Пред улазак у Задругу, Дејан ју је посаветовао да никоме не остане дужна у расправи и да никада не дозволи да је задругари вређају. Александри то не полази за руком и само је питање дана када ће Дејан доћи да је спасе - рекао је извор на крају.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".