Лупила ти Вики комплекс, па си се на мени испразнио - добацила је Далила.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга Оффициал

 

- Пусти мене Вики, да сам хтео радити нешто са Вики радио бих првог дана, Вики је мени драга. Ја имам му*а да кажем све пред товјим мужем, немој ме прекидати ало! Ако могу пред свима да имам му*а, види је. Види је како се смеје, не може са њом она ограничена као балкон. Мики, ја не тражим да каже да је заљубљена, него нек каже овај момак је пажљив, најслађе се насмејем са њим. Каже овако, каже код дрвета, а овако се прави луда - викао је Цар.

- Што мора да каже пред људима. Да ти потврде сви да си ти баја. Добацује Мики.

Ма дај бре, па неће пред мужем! Јел знаш ти истину? Што, лупио те компкекс па мора пред свима да каже! Шта ти је, што си глуп бре толико! Ћути! Кад буде спремна рећи ће! Не могу ја са тобом да причам, ниси на мом интелектуалном нивоу, не разумеш ме- наставио је Ђуричић.

Страсти ту нема више и то се види. Страст јој је кад се смеје са тобом кад прича. Њој је лепо са тобом, заљубила се, то је дефинитивно. Знаш зашто неће да каже ништа? Зато што не сме због Дејана, не зна где ће не зна да ли ће у Шепек или где, не зна где ће Дејан, а од тебе нема никакву реакцију! Није сигурна у тебе уопште и то је проблем, да остави све због тебе таквог. Неизвестан си јој, можда ћеш за два месеца да кажеш е ај ћао. Дебело треба да јој се докажеш. Све је јасно само треба да пустиш, доћи ће све на своје немој бити мајмун. Није спремна још, кад буде спремна рећиће - саветовао га он. 

Детаљније погледајте у видеима.