Глумица Шарлиз Терон се недавно у једном интервјуу осврнула на сексуализацију жена у Холивуду, и испричала која су је то искуства мотивисала да оснује своју продуцентску кућу.

Шарлиз је проговорила о једном неугодном искуству са мушким редитељем на снимању филма. Редитељ, којег није хтела да именује ју је на снимању терао да стално испробава гомилу костима, иако за то није било потребе.

Фото: Профимедиа

 

"Посебно се сећам једног филма, тог мушког редитеља који ми је само доносио костиме и тражио да се пресвлачим, и пресвлачим, и пресвлачим. Било је тако очигледно да је то повезано са мојом сексуалношћу и тиме колико ће успети да изгледам привлачно у филму. То је постала норма", испричала је.

Када је почела да ради у филмској индустрији сметало јој је што су јој мушкарци наређивали шта ће обући, без икакве расправе.

"Немати апсолутно никакву контролу над оним што носиш велика је ствар која ме је нервирала годинама. Имати неког типа који те тера да испробаваш одећу пред свима, такве ствари су стварно омаловажавајуће", рекла је глумица.

Фото: Профимедиа

 

То је био разлог зашто је основала своју продуцентску кућу.

"У мени постоји та природна борба којом желим да створим окружење у којем ће ствари бити онакве какве сам желела да буду пре 30 година, када сам почела да се бавим овим послом", објаснила је

Шарлиз, која је тренутно слободна, прокоментарисала је и свој приватни живот, а глумица је још раније прокоментарисала да се никада неће удати.

"За време ковида, неко је био заинтересован да буде са мном. Било је то само дубоки зарон у везу. Нисам била сигурна желим ли тако нешто", признала је.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".