Александри Николић пукао је силикон у грудима због чега је неколико дана трпела јаке болове у пределу грудног коша, након чега је данас хитно оперисана на једној приватној клиници у Београду.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Мајка учеснице "Задруге 6" огласила се након ћеркине операције и открила све детаље, а како је истакла, Александри су уграђени нови силикони.

- Данас сам коначно дошла себи, ноћима нисам спавала само сам гледала телевизију и пратила Александру! Моје дете је данас оперисано, извађени су импланти и урађени су нови! Не знам да ли је повећала груди, нисам питала, једино ми је било важно да све прође добро и да не трпи више јаке болове. Продукција јој је пружила врхунску негу, захваљујем се што воде рачуна о мом детету. Жао ми је што не могу да је видим, то ми је једино криво, али знам да о њој брине тим стручњака, па ми много лакше - испричала је Александрина мајка, Словенка Лунис.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Словенка истиче да јој пишу поруке Александрини фанови и да је терају да отвори Инстаграм.

- Доста људи ми пише, звони ми телефон сви се интересују, нуде помоћ и брину! Фанови ме терају да отворим Инстаграм и да будем активнија, тако да ћу ускоро заиста да га отворим - открила је Александрина мајка.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".